fbpx

Koneunionilaiset esittäytyvät

Tänään vuorossa Kai Linnanmäki

Aloitin työt Helsingin toimipisteellä joulukuussa 2019. Koulutukseltani olen automekaanikko, kokemusta on henkilöautojen ja raskaankaluston korjaamisesta ja huoltamisesta. Minulla on myös ilmastointilaitepätevyys sekä Webasto-koulutus.

Töitä aloittaessani oli puhetta, että tarkastaisin milloin mikäkin kone on huollettava, mutta käytäntö on muokannut työpäivieni kulkua niin, että raskaankaluston ja lätkien huoltaminen ja korjaaminen vie pääasiassa aikani. Teen myös palautuviin koneisiin tarvittavat toimenpiteet ja toimitan koneita asiakkaille, jos muut eivät ehdi.

Parasta työssäni on, että kun joku kone on rikki ja sen saa taas kuntoon ja tuottavaan työhön. Iso ja kallis kone tai yhtä lailla tärkeää ja arvokasta on saada kuntoon pieni lätkäkin, jotta asiakas saa se käyttöön ja työ jatkuu. Mukavaa on myös, että töitä riittää ja ihan parasta on selvittää koneessa oleva iso vika, joka vaatii paljon purkamista. Haastavuus lisää mielekkyyttä. Mahtavat työkaverit yrityksessä antavat työlleni lisää motivaatiota ja kaikkien työpanosta arvostetaan. Voin suositella Koneunionia työpaikaksi!