Maanrakennuskoneet

Vuokraa luotettavat ja laadukkaat maanrakennuskoneet Koneunionilta työmaallesi.  Huippulaadukkaat tuotemerkit ja täsmällinen huoltotoiminta takaavat kalustomme toimivuuden. Korkealuokkaisella kalustolla työskentely työmaallasi on tehokkaampaa ja ennen kaikkea turvallista. Koneiden vuokra sisältää myös kattavan käyttökoulutuksen, mikäli asiakkaamme kokee sen tarpeelliseksi. Osaava ja asiantunteva henkilöstömme palvelee mielellään kysymyksissä, jotka liittyvät koneiden käyttöön tai yleisesti vuokraamiseen.

Valikoimamme kattaa tyypillisen työmaalla tarvittavan kaluston. Vuokraa maantiivistäjät ja minikaivurit perustuksen aputöihin ja isommat kaivinkoneet sekä valssijyrät laajoihin infrarakennustöihin. Valikoimastamme löytyy myös ilmastoystävälliset sähkökäyttöiset pienkuormaajat sekä sähkökaivinkoneet, joilla työmaan hiilijalanjäljen pienentäminen onnistuu näppärästi.

Maanrakennuskoneet on mahdollista tilata työmaalle toimitettuna. Tutustu toimitushintoihin.

Koneiden nopea kierrätyssykli mahdollistaa sen, että voimme tarjota uusinta kalustoa, joka on määräaikaisesti huollettua. Uusi ja laadukas vuokrakalusto auttaa urakoitsijaa vakuuttamaan myös loppuasiakkaan. Maanrakennuskoneet ovat työkonekasko vakuutettuja (poislukien hinattavat tuotteet). Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta erikseen vaan se sisältyy vuokran hintaan. Vuokrahintamme ovat läpinäkyviä ja helpottavat asiakkaidemme kustannuslaskentatyötä.

Konevuokraus on erinomainen valinta varsinkin sesonkihuippujen ajaksi tai mikäli oma kone sattuu rikkoontumaan. Vuokrakoneella on myös helppo ottaa kokeiluun uusia työvaiheita. Voit testata useita eri konemerkkejä ja löytää niistä omat suosikkisi. Vuokrakone on mahdollista ostaa omaksesi vuokrasuhteen päätyttyä. Hinnat neuvotellaan aina tapauskohtaisesti.

Yrittäjä, muistathan että kalliit maanrakennuskoneet ja niistä koituvat suuret poistot syövät yleensä varsinkin pienten yritysten tuloksentekokykyä. Vuokraamalla maanrakennuskoneet vältyt koneiden temppuilujen aiheuttamilta harmailta hiuksilta ja saat työmaallesi aina toimivaa sekä huollettua kalustoa. Näin kasvatat nopeasti sekä ennustettavasti liikevaihtoasi ilman suuria investointeja koneisiin ja kalustoon. Tiedäthän myös, että vuokralasku on yrityksellesi verotuksessa verovähennyskelpoinen erä.

Koneunionilla on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Koneunion on myös Virallinen Avant -rent Vuokraamo.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!