Avant vuokraus

Koneunionin Avant vuokraus palvelu. Avant on merkki, joka tunnetaan rakentajapiireissä ympäri maailman. Koneunion on virallinen Avant rent -vuokraamo. Avantin tehdas löytyy Ylöjärveltä ja koneet ovat erittäin monikäyttöisiä. Avantilla hoituu sujuvasti projekti kuin projekti. Erityisesti rakennustyömailla, kiinteistönhuollossa sekä viherrakentamisessa kerännyt paljon suosiota.

Avant vuokrausta kannattaa hyödyntää, jos omasta konekannasta ei löydy sopivaa konetta työhön tai kalustolle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen. Avantia voi käyttää myös ruuhkahuippujen toiminnan tehostamiseksi. Vuokraaminen ei vaadi suurta investointia ja kulut ovat verovähennyskelpoisia. Liiketoiminnan kasvattaminen on vaivatonta ja vähemmän riskistä, kun kiinteään omaisuuteen ei ole pakko sitouttaa pääomia.

Lisävarusteeksi meiltä on saatavilla harjalaitteet, Maaporat, Kantojyrsimet, lumiaurat ja –kauhat sekä lukuisia muita ratkaisuja juuri sinun tarpeeseesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Avantien määräaikaishuollot toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidasta työntekoa. Vuokrasuhteen aikaiset määräaikaishuollot eivät aiheuta lisäkuluja. Koneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus (poislukien hinattavat tuotteet).

Vaivattomin tapa hankkia Avant käyttöön on ottaa yhteyttä koneunionin vuokrauksen asiantuntijoihin. Asiantuntevat konevuokraajamme konsultoivat mielellään oikean koneen valinnassa. Uusi kalusto ja nopeasti reagoiva huoltopalvelu varmistavat, että työt sujuvat keskeytyksittä.

Avant vuokrausta on tarjolla kokoluokasta 600 – 2 000 kg. Sähkökäyttöistä Avantia voit käyttää myös sisätiloissa. Koneet saa työmaalle toimitettuna “Avaimet käteen” periaatteella.

Suosittelemme yleiskoneeksi Avantin pienkuormaajia. Avantilla sujuu kaupunkien katujen sekä kiinteistönhuollon lumityöt! Pyydä koekäyttöön tai tule toimipisteillemme tutustumaan tarkemmin.

Meille on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuormaajien vuokrahinta sisältää kauhan sekä trukkipiikit.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!