Kaivinkoneet

Kaivinkoneen vuokrausta kannattaa harkita, kun haluat helpon ja huolettoman huoltovapaan ratkaisun työmaallesi. Etenkin, kun omasta konekannastasi ei löydy sopivaa konetta työhön tai kaivinkoneelle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen on konevuokraus sinulle järkevin ratkaisu. Kaivinkoneet saa edulliseen hintaan myös talvikäyttöön. Kysy talven tarjoushinnoista!

Kaivinkoneiden määräaikaishuollot toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidastaisi työntekoasi. Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta erikseen vaan ne sisältyvät vuokran hintaan. Koneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus (poislukien hinattavat tuotteet).

Koneunionin kaivinkoneet ovat uusia ja laadukkaita. Valikoima kattaa valikoituja huipputuotemerkkejä, joilla on vahva historia tehokkaiden ja toimivien koneiden valmistamisesta. Koneita löytyy kokoluokasta 1000 – 20 000 kg, mutta välitämme myös isompia koneita yhteistyökumppaneidemme kautta. Koneet saa työmaalle toimitettuna ”avaimet käteen” periaatteella. 

Vuokraa minikaivinkoneet ja lyhytperäiset pyörittäjäkoneet ahtaisiin työkohteisiin sekä suuremmat koneet, kuten Bobcatin E85 tai Hyundai HX145 LCR erilaisiin maansiirron tehtäviin. Konsultoi ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa työmaasi tarpeesta. He ohjaavat sinut työtarkoitukseen optimaalisimman kaivinkoneen valintaan ja antavat mielellään lisätietoja koneista.

Lisävarusteena löytyy erilaisia kaivinkoneen erikoiskauhoja, asfalttileikkureita, lajittelu- että puukouria, routapiikkejä ja iskuvasaroita. Lisävarusteet voi vuokrata meidän kaivinkoneisiin pakettina tai erikseen oman koneesi käyttöön.

Kaivinkone valikoimamme on laajentunut ja saanut tekniikan edelläkävijän kastiinsa. Pyöräalustaisella JCB:n Hydradigillä työn tehokkuus on lyömätön. JCB Hydradig kaivinkoneen siirto onnistuu työmaalta toiselle nopeasti, sillä se on tieliikenne kelpoinen ja liikkumisnopeus on jopa 40km/h. Parhaillaan hoidat usean työmaan kaivuu tarpeet yhdellä koneella erittäin kustannustehokkaasti. Kaivinkone on mahdollista saada varusteltuna nykyaikaisella 3D-ohjausjärjestelmällä. 

Meille on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kaivinkoneen hinta sisältää kaksi kauhaa.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!