Kuormaajat

Yleisesti Kuormaajaa on käytetty erilaisten kappaleiden- ja maa-aineksen siirtoon. Yleisimmät käyttötarpeet kuormaajalle on rakennustyöt, lumityöt (vuokraamme myös lumikauhat sekä -aurat), metsätyöt, kaivostyöt, maataloustyöt ja kiinteistöhuollontyöt. 

Kuormaajan vuokrausta kannattaa hyödyntää, jos omasta kalustosta ei löydy sopivaa konetta työhön tai kalustolle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen. Kuormaajaa käytetään myös ruuhkahuippujen toiminnan tehostamiseksi. Vuokraaminen ei vaadi suurta investointia ja kulut ovat verovähennyskelpoisia. Liiketoiminnan kasvattaminen on vaivatonta ja vähemmän riskistä, kun kiinteään omaisuuteen ei ole pakko sitouttaa pääomia.  

Lisävarusteeksi meiltä on saatavilla harjalaitteet, erilaiset kauhat, hiekoituskauhat, lumiaurat ja –kauhat sekä lukuisia muita ratkaisuja juuri sinun tarpeeseesi. Ota yhteyttä ja kysy lisää! 

Kuormaajan määräaikaishuollot toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidasta työntekoa. Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta erikseen vaan ne sisältyvät vuokran hintaan. Koneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus (poislukien hinattavat tuotteet)

Vaivattomin tapa hankkia kuormaaja käyttöön on ottaa yhteyttä koneunionin vuokrauksen asiantuntijoihin. Asiantuntevat konevuokraajamme konsultoivat mielellään oikean koneen valinnassa. Laadukkaat merkit, uusi kalusto ja nopeasti reagoiva huoltopalvelu varmistavat, että työt sujuvat keskeytyksittä.

Koneita löytyy kokoluokasta 800 – 20 000 kg, mutta välitämme myös isompia koneita yhteistyökumppaneidemme kautta. Koneet saa työmaalle toimitettuna ”Avaimet käteen” periaatteella.  

Rakennustyömaiden ja kiinteistönhuollon tarpeisiin suosittelemme yleiskoneeksi näppärää JCB 403:ta, joka on kokoonsa nähden tehokas ja voimakas. Lumenauraukseen suosiota ovat saaneet Liebherin L514 10t painoluokassaan sekä JCB 409 6t painoluokassa. Pyydä koekäyttöön tai tule toimipisteillemme tutustumaan tarkemmin. 

Meille on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kuormaajien vuokrahinta sisältää kauhan sekä trukkipiikit.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!