Kurottajat

Vuokraamme Jäykkärunkoiset kurottajat ympäri vuoden rakennustyömaille, maatalouteen, maansiirtoon, kaivoksille sekä kiinteistönhuoltoon. Kurottajaa käytetään ensisijaisesti erinäisten kappaleiden siirtoon. Esimerkiksi kerrostalotyömaalla Kurottaja on tehokas apu ja sillä onnistut siirtämään kappaleet nopeasti korkeisiinkin kohteisiin. Kurottajamme ovat uusia, laadukkaita ja niiillä onnistuu työnteko olosuhteista riippumatta ympäri vuoden. Toimitamme kurottajat edullisesti myös suoraan työmaalle.

Kurottajan vuokrausta kannattaa hyödyntää, jos omasta kalustosta ei löydy sopivaa konetta työhön tai kalustolle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen. Kurottajaa käytetään myös ruuhkahuippujen toiminnan tehostamiseksi. Vuokraaminen ei vaadi suurta investointia ja kulut ovat verovähennyskelpoisia. Liiketoiminnan kasvattaminen on vaivatonta ja vähemmän riskistä, kun kiinteään omaisuuteen ei ole pakko sitouttaa pääomia.  Koneiden vuokra sisältää myös kattavan käyttökoulutuksen pyydettäessä.

Kurottajan määräaikaishuollot toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidasta työntekoa. Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta erikseen vaan ne sisältyvät vuokran hintaan. Koneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus (poislukien hinattavat tuotteet). 

Vaivattomin tapa hankkia kurottaja työmaalle on ottaa yhteyttä koneunionin vuokrauksen asiantuntijoihin. Asiantuntevat konevuokraajamme konsultoivat mielellään oikean koneen valinnassa. Laadukkaat merkit, uusi kalusto ja nopeasti reagoiva huoltopalvelu varmistavat, että työt sujuvat keskeytyksittä.

Vuokraamme pääasiassa jäykkärunkoisia kurottajia kokoluokassa 5 000 – 13 000 kg, mutta välitämme myös isompia koneita yhteistyökumppaneidemme kautta. Koneet saa työmaalle toimitettuna ”Avaimet käteen” periaatteella.  

Rakennustyömaiden tarpeisiin suosittelemme yleiskoneeksi pientä ja tehokasta Bobcatin TL30.70. Jos rakennustyömaallasi tarvitsee päästä uusiin sfääreihin, niin kannattaa avuksi hakea Bobcatin T40.180. Pyydä koekäyttöön tai tule toimipisteillemme tutustumaan tarkemmin. 

Koneunionilla on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Kurottajan vuokrahinta sisältää kauhan sekä piikit.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!