Valssijyrät

Valssijyrät on tärkeä osa teiden rakentamisessa, korjauksessa sekä maaperän pohja- ja päällysrakenteen tiivistämiskohteissa. Valssijyrällä onnistuu niin maaperän, louheen kuin murskeen tiivistäminen tehokkaasti. Koneunion vuokraa laadukkaat valssijyrät. Sitoutuminen yhteistyöhön tuottaa parhaan lopputuloksen. Tiedustele myös edullista pitkäaikaisvuokratarjousta!

Valssijyrän vuokrausta kannattaa hyödyntää, jos omasta kalustosta ei löydy sopivaa konetta työhön tai kalustolle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen. Vuokraaminen on tehokas ja huoltovapaa ratkaisu hankkia kone töihin. Vuokraaminen ei vaadi suurta investointia ja vuokraamiskulut ovat verovähennyskelpoisia. Liiketoiminnan kasvattaminen on vaivatonta ja vähemmän riskistä, kun kiinteään omaisuuteen ei ole pakko sitouttaa pääomia.  

Valssijyrän määräaikaishuollot toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidasta työntekoa. Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta erikseen vaan ne sisältyvät vuokran hintaan. Koneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus (poislukien hinattavat tuotteet)

Vaivattomin tapa hankkia valssijyrä käyttöön on ottaa yhteyttä koneunionin vuokrauksen asiantuntijoihin. Asiantuntevat konevuokraajamme konsultoivat mielellään oikean koneen valinnassa. Laadukkaat merkit, uusi kalusto ja nopeasti reagoiva huoltopalvelu varmistavat, että työt sujuvat keskeytyksittä. Kuljetuspalvelumme siirtää tarvittaessa nopeasti koneen työmaalta toiselle.

Koneita löytyy kokoluokasta 2 000 – 20 000 kg. Vuokraamme mm. Hamm, Ammann, CAT, Bomag ja JCB -merkkiset valssijyrät. Huippulaadukkaat tuotemerkit takaavat kalustomme toimivuuden. Korkealuokkaisella kalustolla työskentely työmaallasi on tehokkaampaa ja ennen kaikkea turvallista. Koneiden vuokra sisältää myös kattavan käyttökoulutuksen, mikäli asiakkaamme kokee sen tarpeelliseksi. Koneet saa työmaalle toimitettuna “Avaimet käteen” periaatteella.  

Meille on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!