Maanrakennuskoneet

  Vuokraa luotettavat ja laadukkaat maanrakennuskoneet Koneunionilta työmaallesi.  Huippulaadukkaat tuotemerkit takaavat kalustomme toimivuuden. Korkealuokkaisella kalustolla työskentely työmaallasi on tehokkaampaa ja ennen kaikkea turvallista. Koneiden vuokra sisältää myös kattavan käyttökoulutuksen, mikäli asiakkaamme kokee sen tarpeelliseksi. Osaava ja asiantunteva henkilöstömme palvelee mielellään kysymyksissä, jotka liittyvät koneiden käyttöön tai yleisesti vuokraamiseen.

  Valikoimamme kattaa kaiken työmaalla mahdollisesti tarvittavan kaluston, niin maantiivistäjät ja minikaivurit perustuksen aputöihin, kuin isommat kaivinkoneet ja valssijyrät laajoihin infrarakennustöihin. Valikoimastamme löytyy myös ilmastoystävällisiä sähkökäyttöisiä pienkuormaajia sekä kaivinkoneita, joilla työmaan hiilijalanjäljen pienentäminen onnistuu näppärästi.

Maanrakennuskoneet on mahdollista tilata työmaalle toimitettuna. Olemme sitoutuneet siihen, että toimitusmaksu on enimmillään 600€ (alv 0%), tilasit sitten koneen työmaallesi vaikka Inariin tai Utsjoelle. Jos toteutunut toimituksen hinta on yli 600€ niin me maksamme loput. Lyhemmillä valimatkoilla hinta määräytyy toteutuneiden kustannusten mukaan. Tutustu toimitushintoihin.

  Koneiden nopea kierrätyssykli mahdollistaa sen, että meillä on tarjota uusinta kalustoa, joka on määräaikaisesti huollettua. Maanrakennuskoneet ovat työkonekasko vakuutettuja (poislukien hinattavat tuotteet). Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta lisää vaan se sisältyy vuokran hintaan. Nämä tekee vuokrahinnoistamme läpinäkyviä ja helpottaa asiakkaillemme kustannuslaskentatyön tekemistä.

  Konevuokraus on erinomainen valinta varsinkin sesonkihuippujen ajaksi tai, mikäli oma kone sattuu rikkoontumaan. Vuokrakoneella on myös helppo ottaa kokeiluun uusia työvaiheita. Voit myös testata useita eri konemerkkejä ja löytää niistä omat suosikkisi. Vuokrakone on mahdollista ostaa omaksesi vuokrasuhteen päätyttyä. Hinnat ovat neuvoteltavissa tapauskohtaisesti.

  Yrittäjä muistathan, että kalliit maanrakennuskoneet ja niistä koituvat suuret poistot syövät yleensä varsinkin pienten yritysten tuloksentekokykyä. Vuokraamalla maanrakennuskoneet vältyt koneiden temppuilun aiheuttamista harmaista hiuksista, saat työmaallesi aina toimivaa ja huollettua kalustoa ja kasvatat nopeasti sekä ennustettavasti liikevaihtoasi ilman suuria investointeja koneisiin ja kalustoon. Tiedäthän myös, että vuokralasku on yrityksellesi verotuksessa verovähennyskelpoinen erä.

Koneunion on myös Virallinen Avant -rent Vuokraamo.

Palaa vuokrakoneet sivulle.

Palvelemme myös kiireellisissä tapauksissa iltaisin ja viikonloppuisin. Jos kaipaat lisätietoja niin ota yhteyttä tai soita 050 502 0309.