Kaivinkoneet

Kaivinkoneen vuokrausta kannattaa harkita, kun haluat helpon ja huolettoman huolto vapaan ratkaisun työmaallesi. Etenkin silloin, kun omasta konekannasta ei löydy sopivaa konetta työhön tai kaivinkoneelle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä pitkäksi ajaksi, on konevuokraus sinulle järkevin ratkaisu. Kaivinkoneet saa edulliseen hintaan myös talvikäyttöön. Kysy talven tarjoushinnoista.

Kaivinkoneiden määräaikaishuollot toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidasta työntekoa. Vuokrasuhteen aikaiset määräaikaishuollot eivät aiheuta lisäkuluja. Kaivinkoneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus.

Koneunionin kaivinkoneet ovat uusia ja laadukkaita. Valikoima kattaa valikoituja huippu tuotemerkkejä, joilla on vahva historia tehokkaiden ja toimivien koneiden valmistamisesta. Koneita löytyy kokoluokasta 1-20t, mutta välitämme myös isompia koneita yhteistyökumppaneidemme kautta. Koneet saa työmaalle toimitettuna ”avaimet käteen” periaatteella. 

Vuokraa minikaivinkoneet ja lyhytperäiset pyörittäjäkoneet ahtaisiin työkohteisiin sekä suuremmat koneet, kuten Bobcatin E85 erilaisiin maansiirron tehtäviin. Konsultoi ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa työmaasi tarpeesta. He ohjaavat sinut työtarkoitukseen optimaalisimman kaivinkoneen valintaan ja jakavat mielellään lisätietoja koneista.

Lisävarusteena löytyy erilaisia kaivinkoneen erikoiskauhoja, asfalttileikkureita, lajittelu- että puukouria, routapiikkejä ja iskuvasaroita. Lisävarusteet voi vuokrata meidän kaivinkoneisiin pakettitarjouksin tai erikseen oman koneesi käyttöön.

Kaivinkone valikoimamme on laajentunut ja saanut tekniikan edelläkävijän kastiinsa. Pyöräalustaisella JCB:n Hydradigillä työn tehokkuus on lyömätön. JCB Hydradig kaivinkoneen siirto onnistuu työmaalta toiselle nopeasti, sillä se on tieliikenne kelpoinen ja liikkumisnopeus on jopa 40km/h. Parhaillaan hoidat usean työmaan kaivuu tarpeet yhdellä koneella erittäin kustannustehokkaasti. Kaivinkone on mahdollista saada varusteltuna nykyaikaisella 3D-ohjausjärjestelmällä.

Ota yhteyttä 050 502 0309 niin katsotaan yhdessä tarpeeseesi paras ratkaisu.