fbpx

Palvelut

Koneunion palvelut

Kone- ja laitevuokraus

Vuokraamme laitteita, koneita ja rakenteita rakennus- ja saneeraustyömaille, purkukohteisiin, teollisuuteen, maanrakennukseen sekä maa- ja metsätalouteen. Vuokrakalustovalikoimamme laajenee jatkuvasti, joten jos et löydä etsimääsi tuotetta sivuilta niin ota yhteyttä henkilökuntaamme, sillä tuotetta ei välttämättä ole vielä ehditty päivittää nettisivuille. Meidän kalusto sekä palvelu on laadukasta ja palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti suunnitellen apunasi parhaan ratkaisun työmaallesi.

Vuokraamo- ja lähettämöpalvelut

Vuokraamomme Oulussa ja Helsingissä palvelee arkisin kello 7.00 – 17.00. Lähetämme vuokrakoneita ja -laitteita joustavasti ja nopeasti koko Suomeen! Olette lämpimästi tervetulleita palvelumme piiriin!

Toimituspalvelut

Toimitamme vuokratuotteita pakettiautoilla, trailereilla ja kuorma-autoilla Oulusta ja Helsingistä käsin koko Suomeen. Ripeä toimitus suoraan työmaalle helpottaa monen työmaan arkea sekä aikataulussa pysymistä. 

Toimitushinnat, ei nosturin tarvetta (alv 0%)

Alle 600 kg:

Kanta-Oulu 30€, Oulun seutu 60€, Pääkaupunkiseutu 80€, Suomi 80€

600 kg – 9 000 kg:

Kanta-Oulu 100€, Oulun seutu ja Pääkaupunkiseutu 200€, Suomi 550€

yli 9 000 kg:

Kanta-Oulu 120€, Oulun seutu ja Pääkaupunkiseutu 240€, Suomi 700€

Toimitushinnat,  tarve nosturille

Nosturikuljetukset hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti

Esimerkki:

Jos tilaat 10 000kg kaivinkoneen Inariin ja toteutunut toimituskulu onkin yli 1000€. Sinun kulusi olisi tilanteessa 700€ ja Koneunion sitoutuisi maksamaan loput toimituksen hinnasta.