Palvelut

Koneunion palvelut

Koneunion palveluihin kuuluvat Kone- ja laitevuokraus, Vuokraamo- ja lähettämöpalvelut, Toimituspalvelut, Maantiivistyspalvelut ja Union-turva.

Kone- ja laitevuokraus

Vuokraamme laitteita, koneita ja rakenteita rakennus- ja saneeraustyömaille, purkukohteisiin, teollisuuteen, maanrakennukseen sekä maa- ja metsätalouteen. Vuokrakalustovalikoimamme laajenee jatkuvasti, sekä kalusto että palvelu on laadukasta ja palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Maantiivistyspalvelut

Voit vuokrata meiltä valssijyrän tai tärylätkän kuljettajan kanssa. Maantiivistyspalvelu sisältää koneen kuljettajan ja polttoaineet. Maantiivistyspalvelu ei sisällä laitevuokraa eikä kuljetuksia. Maantiivistyspalvelumme rakentaa ja saneeraa suomalaista tieverkkoa ja asuntoinfraa ympäri vuoden ja ympäri Suomen!

Vuokraamo– ja lähettämöpalvelut

Vuokraamomme Oulussa ja Helsingissä palvelee arkisin kello 7.30 – 16.00. Lähetämme vuokrakoneita ja -laitteita joustavasti ja nopeasti koko Suomeen! Olette lämpimästi tervetulleita palvelumme piiriin!

Toimituspalvelut

Toimitamme vuokratuotteita pakettiautoilla, trailereilla ja kuorma-autoilla Oulusta ja Helsingistä käsin koko Suomeen. Ripeä toimitus suoraan työmaalle helpottaa monen työmaan arkea. Oletko palvelualtis kuljetusyrittäjä? Ota yhteyttä, työllistämme monia suomalaisia liikennöitsijöitä!

Union-Turva

Työkonekaskoon verrattava lisäturva, omavastuu 1 240 €. Teillä on mahdollisuus ottaa vuokrasopimusta tehdessänne UNION-Turva, joka rajaa omavastuunne A-vakuutuksen vakuutusehtojen piiriin kuuluvien varkauksien sekä työmaakolareiden ja palovahinkojen osalta 1 240 euroon (työkonekasko). Muutoin omavastuu on 3 720 euroa, käyttäjän laiminlyönneistä aiheutuneet vahingot kuuluvat täysimääräisinä tilaajan korvattaviksi.

Vakuutusturvan ja takuun ulkopuolisten vikojen ja vahinkojen osalta käyttäjä vastaa laitteen koko arvosta (uushankinta-arvo). UNION-Turva maksaa 3 % vuokrasta. Vuokralleantaja ei vastaa tuotteiden käyttöön liittyvistä riskeistä.

UNION-Turva ei kata kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutunutta haittaa. Hinattavat tuotteet eivät sisälly UNION-Turvan piiriin, eikä niihin ole saatavilla kaskovakuutusta.