Palvelut

Koneunion palvelut

 

Kone- ja laitevuokraus

Vuokraamme laitteita, koneita ja rakenteita rakennus- ja saneeraustyömaille, purkukohteisiin, teollisuuteen, maanrakennukseen sekä maa- ja metsätalouteen. Vuokrakalustovalikoimamme laajenee jatkuvasti, joten jos et löydä etsimääsi tuotetta sivuilta niin ota yhteyttä henkilökuntaamme, sillä tuotetta ei välttämättä ole vielä ehditty päivittää nettisivuille. Meidän kalusto sekä palvelu on laadukasta ja palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti suunnitellen apunasi parhaan ratkaisun työmaallesi.

Maantiivistyspalvelut

Voit vuokrata meiltä valssijyrän tai tärylätkän kuljettajan kanssa. Maantiivistyspalvelu sisältää koneen kuljettajan ja polttoaineet. Maantiivistyspalvelu ei sisällä laitevuokraa eikä kuljetuksia. Maantiivistyspalvelumme rakentaa ja saneeraa suomalaista tieverkkoa ja asuntoinfraa kaikkialla Suomessa ympäri vuoden.

Vuokraamo- ja lähettämöpalvelut

Vuokraamomme Oulussa ja Helsingissä palvelee arkisin kello 7.30 – 16.00. Lähetämme vuokrakoneita ja -laitteita joustavasti ja nopeasti koko Suomeen! Olette lämpimästi tervetulleita palvelumme piiriin!

Toimituspalvelut

Toimitamme vuokratuotteita pakettiautoilla, trailereilla ja kuorma-autoilla Oulusta ja Helsingistä käsin koko Suomeen. Ripeä toimitus suoraan työmaalle helpottaa monen työmaan arkea ja aikataulussa pysymistä. 

Toimitushinnat (alv 0%)

Alle 600 kg:

Kanta-Oulu 30€, Oulun seutu 60€, Pääkaupunkiseutu 80€, Suomi 80€

600 kg – 9 000 kg:

Kanta-Oulu 100€, Oulun seutu ja Pääkaupunkiseutu 200€, Suomi 500€

yli 9 000 kg:

Kanta-Oulu 120€, Oulun seutu ja Pääkaupunkiseutu 240€, Suomi 600€

Hinnat kauemmas kuin Oulun seudulle ja pääkaupunkiseudulle tapahtuu toteutuneen toimituskulun mukaan ja hinta Suomi on toimitusmaksun yläraja.

Esim. Jos tilaat 10 000kg kaivinkoneen Inariin ja toteutunut toimituskulu onkin 750€. Sinun kulusi olisi tässä 600€ ja Koneunion sitoutuisi maksamaan loput 150€ toimituksen hinnasta.

Union-Turva

Työkonekaskoon verrattava lisäturva, omavastuu 1 240 €. Teillä on mahdollisuus ottaa vuokrasopimusta tehdessänne UNION-Turva, joka rajaa omavastuunne A-vakuutuksen vakuutusehtojen piiriin kuuluvien varkauksien sekä työmaakolareiden ja palovahinkojen osalta 1 240 euroon (työkonekasko). Muutoin omavastuu on 3 720 euroa, käyttäjän laiminlyönneistä aiheutuneet vahingot kuuluvat täysimääräisinä tilaajan korvattaviksi.

Vakuutusturvan ja takuun ulkopuolisten vikojen ja vahinkojen osalta käyttäjä vastaa laitteen koko arvosta (uushankinta-arvo). UNION-Turva maksaa 3 % vuokrasta. Vuokralleantaja ei vastaa tuotteiden käyttöön liittyvistä riskeistä.

UNION-Turva ei kata kolmansille osapuolille mahdollisesti aiheutunutta haittaa. Hinattavat tuotteet eivät sisälly UNION-Turvan piiriin, eikä niihin ole saatavilla kaskovakuutusta.