Palvelut

Koneunion palvelut

Koneunion palveluihin kuuluvat Kone- ja laitevuokraus, Vuokraamo- ja lähettämöpalvelut, Toimituspalvelut, Maantiivistyspalvelut ja Union-turva.

Kone- ja laitevuokraus

Vuokraamme laitteita, koneita ja rakenteita rakennus- ja saneeraustyömaille, purkukohteisiin, teollisuuteen, maanrakennukseen sekä maa- ja metsätalouteen. Vuokrakalustovalikoimamme laajenee jatkuvasti, sekä kalusto että palvelu on laadukasta ja palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti.

Maantiivistyspalvelut

Voit vuokrata meiltä valssijyrän tai tärylätkän kuljettajan kanssa. Maantiivistyspalvelu sisältää koneen kuljettajan ja polttoaineet. Maantiivistyspalvelu ei sisällä laitevuokraa eikä kuljetuksia. Maantiivistyspalvelumme rakentaa ja saneeraa suomalaista tieverkkoa ja asuntoinfraa ympäri vuoden ja ympäri Suomen!

Vuokraamo– ja lähettämöpalvelut

Vuokraamomme Oulussa ja Helsingissä palvelee arkisin kello 7.30 – 16.00. Lähetämme vuokrakoneita ja -laitteita joustavasti ja nopeasti koko Suomeen! Olette lämpimästi tervetulleita palvelumme piiriin!

Toimituspalvelut

Toimitamme vuokratuotteita pakettiautoilla, trailereilla ja kuorma-autoilla Oulusta ja Helsingistä käsin koko Suomeen. Ripeä toimitus suoraan työmaalle helpottaa monen työmaan arkea. Oletko palvelualtis kuljetusyrittäjä? Ota yhteyttä, työllistämme monia suomalaisia liikennöitsijöitä!

Union-turva

Vuokra sisältää palo-varkaus-ilkivalta -vakuutuksen 1 500 EUR (alv 0%) omavastuulla. Kauttamme voit ottaa meiltä vuokraamaasi tuotteeseen myös tuotekohtaisen täyskaskon eli UNION-Turvan 600 EUR (alv 0%) omavastuulla. Tästä on kuitenkin erikseen mainittava tuotetta vuokrattaessa ennen vuokrasuhteen alkua. UNION-Turvan hinta on 3 % laitteen vuokrasta.