Rakennuskoneet

Vuokraa luotettavat ja laadukkaat rakennuskoneet Koneunionilta. Koneet ovat tarkoitettu ammattilaiskäyttöön. Huippulaadukkaat tuotemerkit takaavat kalustomme toimivuuden. Korkealuokkaisella kalustolla työskentely on tehokkaampaa ja ennen kaikkea turvallista. Koneiden vuokra sisältää myös kattavan käyttökoulutuksen, mikäli asiakkaamme kokee sen tarpeelliseksi. Osaava ja asiantunteva henkilöstömme palvelee mielellään kysymyksissä, jotka liittyvät koneiden käyttöön tai yleisesti vuokraamiseen.

Valikoimamme kattaa kaiken rakennustyömaalla mahdollisesti tarvittavan kaluston, esimerkiksi maantiivistäjät, uppopumput, kompressorit, pora- ja piikkauskalustot, naulaimet, sahat ja leikkurit.

Rakennuskoneet on mahdollista tilata työmaalle toimitettuna. Alle 600 kg kokoluokan koneet ja laitteet edullisesti (30 – 80€ suunta + alv). Tutustu toimitushintoihin.

Koneiden nopea kierrätyssykli mahdollistaa sen, että voimme tarjota uusinta kalustoa, joka on määräaikaisesti huollettua. Uusi ja laadukas vuokrakalusto auttaa urakoitsijaa vakuuttamaan myös loppuasiakkaan. Rakennuskoneet ovat työkonekasko vakuutettuja (poislukien hinattavat tuotteet). Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta erikseen vaan se sisältyy vuokran hintaan. Vuokrahintamme ovat läpinäkyviä ja helpottavat asiakkaidemme kustannuslaskentatyötä.

Rakennuskoneet kannattaa vuokrata, jos omasta kalustosta ei löydy sopivaa konetta työhön tai kalustolle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen. Rakennuskoneita on kätevä vuokrata myös ruuhkahuippujen toiminnan tehostamiseksi. Vuokrakoneella on myös helppo ottaa kokeiluun uusia työvaiheita. Voit testata useita eri konemerkkejä ja löytää niistä omat suosikkisi. Vuokrakone on mahdollista ostaa omaksesi vuokrasuhteen päätyttyä. Hinnat nevoutellaan aina tapauskohtaisesti.

Yrittäjä, muistathan että kalliit rakennuskoneet ja niistä koituvat suuret poistot syövät yleensä varsinkin pienten yritysten tuloksentekokykyä. Vuokraamalla rakennuskoneet vältyt koneiden temppuilujen aiheuttamilta harmailta hiuksilta, saat työmaallesi aina toimivaa ja huollettua kalustoa. Kasvatat näin nopeasti sekä ennustettavasti liikevaihtoasi ilman suuria investointeja koneisiin ja kalustoon. Tiedäthän myös, että vuokralasku on yrityksellesi verotuksessa verovähennyskelpoinen erä.

Palaa vuokrakoneet sivulle.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!