Maantiivistäjät

Vuokraamme laadukkaat maantiivistäjät vaativiinkin projekteihin. Maantiivistäjä soveltuu esimerkiksi laatoitusten, maa-aineksen ja kanavien tiivistykseen. Maantiivistäjän toiminta perustuu joko koneen massaan tai iskuvoimaan (tärytin). Koneunionilta saat alle 600 kg maantiivistäjät edullisella toimituksella työmaallesi. Toimituksen hinta on edullinen (30 – 80 € suunta + alv.) ympäri Suomen. Tutustu toimitushinnastoomme. 

Maantiivistäjän vuokrausta kannattaa hyödyntää, jos omasta kalustosta ei löydy sopivaa konetta työhön tai kalustolle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen.  Maantiivistäjän ylläpitäminen vaatii jatkuvaa kausittaista huoltamista hyvän toimintakunnon ylläpitämiseksi. Vuokraaminen on kätevä tapa vähentää huoltamiseen kuluvaa aikaa ja taata, että kalusto toimii työmaalla. Vuokraaminen ei vaadi suurta investointia ja kulut ovat verovähennyskelpoisia. Liiketoiminnan kasvattaminen on vaivatonta ja vähemmän riskistä, kun kiinteään omaisuuteen ei ole pakko sitouttaa pääomia.  

Maantiivistäjän määräaikaishuollot toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidasta työntekoa. Vuokrasuhteen aikaisista määräaikaishuolloista ei veloiteta erikseen vaan se sisältyy vuokran hintaan.  Koneen rikkoutuessa vaihdamme nopeasti uuden koneen tilalle ja korjaamme rikkinäisen. Koneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus (poislukien hinattavat tuotteet). 

Vaivattomin tapa hankkia maantiivistäjä työmaalle on ottaa yhteyttä koneunionin vuokrauksen asiantuntijoihin. Asiantuntevat konevuokraajamme konsultoivat mielellään oikean koneen valinnassa. Laadukkaat merkit, uusi kalusto ja nopeasti reagoiva huoltopalvelu varmistavat, että työt sujuvat keskeytyksittä. Tiedustele myös edullista kausi- tai pitkäaikaisvuokratarjousta.

Vuokraamme maantiivistäjät kokoluokassa 50 – 600 kg. Maantiivistäjät saa työmaalle nopeasti toimitettuna “Avaimet käteen” periaatteella. Valikoimastamme löytyy laadukkaat merkit mm. Wacker Neuson, Chicago Pneumatic, Atlas Copco, Weber ja Husqvarna. Korkealuokkaisella kalustolla työ sujuu tehokkaasti ja ennenkaikkea turvallisesti.

Koneunionilla on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

ota yhteyttä ja pyydä tarjous