Uppopumput

Vuokraamme Uppopumput työmaille ympäri Suomen. Uppopumppu on yleensä veteen upotettava pumppu. Tyypillisesti uppopumppujen imukorkeus on nolla veteen upotettuna ja painekorkeus pieni, vesimäärän ollessa kuitenkin suuri. Käyttötarkoitus on yleensä tyhjentäminen. Koneunion vuokraa laadukkaat uppo- ja lietepumput.

Rakennuskoneet on mahdollista tilata työmaalle toimitettuna. Alle 600 kg kokoluokan koneet ja laitteet edullisesti (30 – 80€ suunta + alv). Tutustu toimitushintoihin.

Uppopumpun vuokrausta kannattaa hyödyntää, jos omasta kalustosta ei löydy sopivaa pumppua työhön tai pumpulle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen. Vuokraaminen ei vaadi suurta investointia ja kulut ovat verovähennyskelpoisia. Liiketoiminnan kasvattaminen on vaivatonta ja vähemmän riskistä, kun kiinteään omaisuuteen ei ole pakko sitouttaa pääomia.  

Uppopumpun tarvittava huoltaminen toteutetaan vuokrasuhteen aikana siten, että ne eivät hidasta työntekoa. Koneiden vuokrahintaan sisältyy myös työkonekasko vakuutus (poislukien hinattavat tuotteet). 

Vaivattomin tapa hankkia uppopumppu työmaalle on ottaa yhteyttä koneunionin vuokrauksen asiantuntijoihin. Asiantuntevat konevuokraajamme konsultoivat mielellään oikean koneen valinnassa. Laadukkaat merkit, uusi kalusto ja nopeasti reagoiva huoltopalvelu varmistavat, että työt sujuvat keskeytyksittä.

Koneunionilla on tärkeää, että asiakas saa kokonaisvaltaista asiakaspalvelua ja kokee saavansa palvelustamme lisäarvoa. Meille on suuri ylpeyden aihe palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

ota yhteyttä ja pyydä tarjous