Koneunion vuokrakoneet

Koneunionin vuokrakoneet ovat tulleet tunnetuksi jo kaikkialla Suomessa. Olemme nousseet vauhdilla tunnetuksi toimijaksi alalla meidän nopeiden toimitusten, joustavan asiakaspalvelun sekä luotettavan kalustostamme ansiosta. Kykenemme tuottamaan räätälöityä ja ammattitaitoista palvelua juuri asiakkaidemme tarpeeseen.

Henkilökuntamme suunnittelee yhdessä apunasi parhaat kone ja kalusto ratkaisut työmaallesi. Uusilla ja tehokkailla koneilla sekä luotettavalla konevuokraamopalvelulla työmaa pysyy aikataulussa ja budjetti ei lähde plakkarista. Vuokrakone on hyvä valinta täydentämään sesonki huippujen kalustotarpeita sekä erinomainen tapa ottaa uusia työvaiheita kokeiluun pienemmällä riskillä ilman suurempia kalusto investointeja ja rahoitustarpeita. Muista, että varsinkin isompien koneiden suuret poistot syövät helposti pienen kasvuyrityksen tuloksentekokykyä. Vuokrakoneilla kasvatat vauhdilla liikevaihtoasi vähemmälläkin pääomalla.

Vuokrakoneet meillä ovat täynnä tunnettuja huippumerkkejä, joilla työ sujuu tehokkaasti ja vaivattomasti. Löydät meiltä koneet infrarakentamiseen, maanrakentamiseen, kaapelointiin, maa- ja metsätalouteen, viherrakentamiseen, purkutöihin, katujen kunnosapitoon, lumitöihin sekä moneen muuhun työhön. Vuokrakoneita meiltä löytyy lähemmäs 1000 ja valikoima kasvaa vauhdilla. Jos et satu löytämään etsimääsi tuotetta niin ole huoleti ja ota yhteyttä henkilökuntaamme. Sivustolle ei välttämättä ole vielä ehditty vuokrakonetta lisätä, mutta toimipisteeltämme se voi jo löytyä. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua myös koneisiin liittyvissä kysymyksissäsi. 

Vuokrakoneen lasku on yrityksille verovähennyskelpoinen erä. Koneunionin vuokrakoneet sisältävät työkonekaskon (poislukien hinattavat tuotteet) ja ovat aina hyvin huollettuja. Vuokrasuhteen aikaiset määräaikaishuollot eivät myöskään aiheuta asiakkaalle ylimääräisiä kulueriä. Koneiden vuokra sisältää myös kattavan käyttökoulutuksen.

Toimituspalvelumme välittää vuokrakoneita kaikkialle Suomeen. Toimitushintamme ovat kilpailukykyiset ja niillä on selkeä yläraja, joten vaikka toimitusosoite olisi pidemmän matkan päässä saat vuokrakoneen ripeällä toimituksella työmaallesi edullisesti. Toimituspalvelulla ulkoistat koneiden kuljetuksen, voit keskittyä omaan erikoisosaamiseesi ja helpotat työmaasi arkea.

YRITTÄJÄ HOX! Tarjoamme markkinoiden kilpailukykyisimmät vuokrahinnat pitkäaikaisiin sopimuksiin. Pitkäaikaisvuokraus on edullisempaa kuin oman koneen hankkiminen, varsinkin jos koneelle ei ole vakinaista käyttöä pitkäksi ajaksi. Jos tarvitset koneen 1kk-24kk ajalle niin laita tarjouspyyntö tai soita 040 730 0916 ja pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin 24h sisällä. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Palvelemme kiireellisissä tapauksissa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Soita 050 502 0309.