Koneunion vuokrakoneet

Koneunionin vuokrakoneet ovat tulleet tunnetuksi jo kaikkialla Suomessa. Olemme nousseet vauhdilla tunnetuksi toimijaksi alallamme meidän nopeiden toimitusten, joustavan asiakaspalvelun sekä luotettavan kalustostamme ansiosta. Kykenemme tuottamaan räätälöityä ja ammattitaitoista palvelua juuri asiakkaidemme tarpeeseen.

Henkilökuntamme suunnittelee apunasi parhaat kone- ja kalustoratkaisut työmaallesi. Uusilla ja tehokkailla koneilla sekä luotettavalla konevuokraamopalvelulla työmaa pysyy helpommin aikataulussa ja budjetissa. Vuokrakone on hyvä valinta täydentämään sesonkihuippujen kalustotarpeita sekä erinomainen tapa ottaa uusia työvaiheita kokeiluun pienemmällä riskillä ilman suurempia kalustoon vaadittavia investointi- ja rahoitustarpeita. Muista, että varsinkin isompien koneiden suuret poistot syövät helposti pienen kasvuyrityksen tuloksentekokykyä. Vuokrakoneilla kasvatat vauhdilla liiketoimintaasi hallitusti ja pienemmällä riskillä.

Vuokrakonevalikoimamme on täynnä tunnettuja huippumerkkejä, joilla työ sujuu tehokkaasti ja vaivattomasti. Löydät meiltä koneet infrarakentamiseen, maanrakentamiseen, kaapelointiin, maa- ja metsätalouteen, viherrakentamiseen, purkutöihin, katujen kunnosapitoon, lumitöihin sekä moneen muuhun työhön. Vuokrakoneita meillä on liki 1 000 kpl ja valikoima kasvaa vauhdilla. Jos et satu löytämään etsimääsi tuotetta niin ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme. Sivustolle ei välttämättä ole vielä ehditty viimeisimpiä vuokrakoneita lisätä, mutta toimipisteeltämme se voi jo löytyä. Osaava ja ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua myös koneisiin liittyvissä kysymyksissä. 

Vuokrakoneen lasku on yrityksille verovähennyskelpoinen erä. Koneunionin vuokrakoneet sisältävät työkonekaskon (A-vakuutuksen vakuutusehdoin, poislukien hinattavat tuotteet) ja tuotteemme ovat aina hyvin huollettuja. Vuokrasuhteen aikaiset määräaikaishuollot eivät myöskään aiheuta asiakkaalle ylimääräisiä kulueriä. Koneiden vuokra sisältää myös kattavan käyttökoulutuksen pyydettäessä.

Toimituspalvelumme välittää vuokrakoneita kaikkialle Suomeen. Toimitushintamme ovat kilpailukykyiset ja niillä on selkeä yläraja, joten työmaan ollessa pidemmän matkan päässä saat vuokrakoneen edullisella ja ripeällä toimituksella kohteeseen. Toimituspalvelulla ulkoistat koneiden kuljetuksen, pääset keskittymään omaan erikoisosaamiseesi ja helpotat työmaasi arkea.

YRITTÄJÄ HOX! Tarjoamme markkinoiden kilpailukykyisimmät vuokrahinnat pitkäaikaisiin sopimuksiin. Pitkäaikaisvuokraus on jopa edullisempaa kuin oman koneen hankkiminen, varsinkin jos koneelle ei ole tiedossa vakinaista käyttöä käsillä olevan työmaan jälkeen. Jos tarvitset koneen 1 kk – 36 kk ajalle niin laita tarjouspyyntö tai soita 040 730 0916. Pyrimme vastaamaan tarjouspyyntöihin arkisin 24h sisällä. 

Heräsikö kiinnostuksesi?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!